2011. július 29., péntek

RAYMARINE CUCCOK (SZÉL, SEBESSÉG, MÉLYSÉG, STB.) - Jelenlegi ára: 1 Ft

RAYMARINE cuccok lehetőleg egyben eladóak. Lásd a képeken. Szeretném egyben eladni és lehetőleg olyannak, aki tudja is, hogy mit vesz, vagy éppen ezekkel foglalkozik, szervizel. (Számlát nem tudok adni, max. magánszemély nyilatkozatot. )  Mivel több képet is készítettem, kérlek nézd meg a többi termékemet is, lehetséges, hogy pont ilyet keresel. Több holmi is van, igyekeztem mindent lefotózni, kivétel nélkül újak, nem voltak beépítve, úgy kerültek hozzám, többnyire saját dobozukban. Rengeteg kábel, egyéb szerelvény is van, akit érdekel, eljön és megnézi.
Egyiket sem próbáltam, a kábelek nagy része le van fóliázva, a műszerek és jeladók(sebességmérő+vízhőmérséklet mérő, szélsebesség és iránymérő, mélységmérő) fóliázottak, becsomagoltak, szerintem minden szerelvény megvan.
A kormányszervó és a kormánylapát aktuátor szemmel láthatóan sohasem volt még beszerelve.
A smartpilot, stb., nem tudom, hogy működnek-e, de szemmel láthatóan újak, újszerűek, mindenki úgy licitáljon, hogy ezt figyelembe veszi.
A termék a Budapest, III. ker., Flórián térhez közeli lakásomon vehető át személyesen, de előre utalás után futárral vagy postán is elküldöm.
A zárt aukción való részvételi szándékát a ";;; Részt szeretnék venni.... ";;; funkcióval bárki kezdeményezheti.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 16:00
. RAYMARINE CUCCOK (SZÉL, SEBESSÉG, MÉLYSÉG, STB.) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos