2011. június 24., péntek

Smink készlet - Jelenlegi ára: 1 590 Ft


Smink készlet AKCIÓS !!!!
Smink-Sminkelési tanácsok
Egy szépen elkészített természetes smink sokszor többet ér, mint egy különleges smink, hiszen a kevesebb néha több.
Sminkelési tanácsok:
Az alapos sminkelés lépései:
1. Smink-Alapozás: Fontos hogy kis adagokban, természetes fénynél, az arc egészét mutató tükörben vidd fel az alapozót, úgy, hogy a hajtőnél, a szemhéjon és a szem alatt is takarjon. Ügyelj rá, hogy az áll alatt ne maradjon kontúr. Hasznos szabály, hogy a természetes bőrszínedhez nyáron egy árnyalattal sötétebb, télen pedig egy árnyalattal világosabb alapózot válassz. Nem árt tudni, hogy a megfelelő árnyalat tesztelésére a homlokod és a nyakad a legmegfelelőbb terület. Ha az alapozás lépéseit betartottad az már fél siker.
 
2. Smink-Hidratálás az arcbőrön: A hidratálók vizet juttatnak a bőrbe zsírok és emulgálószerek segítségével, amitől a bőr megduzzad így a kisebb ráncok alig látszódnak a nagyobb, mélyebb ráncok pedig kevésbé. Ha valakinek a bőre egyébként is zsíros akkor nem is olyan fontos a krémezés, hiszen a bőr fajtája ellátja a krém funkcióját.
 
3. Smink-Arcpirosítás: Arcpirosító púder, stift, vagy gyöngyök helyett használd nyugodtan arcpirosításra matt színű rúzsodat, a lényeg hogy halványan vidd fel, majd az ujjaiddal pacskolgasd addig amíg az természetesen néz ki.
 
4. Smink-Nappali és éjjeli arcápolás: Érdemes külön használni nappali és éjszakai krémet, hiszen a nappali krémek ma már kivétel nélkül tartalmaznak UV szűrőt, az éjszakai krémek pedig gazdagabbak összetevőkben, zsírosabb hiszen ebben a napszakban van ideje a bőrnek pihenni, kisimulni, feltöltődni.
 
5. Smink-Hidratáló maszkok használata: Nyugodtan hagyd az arcodon a hidratáló pakolásokat akár órákig is, ha szeretnéd egy kicsit fokozni a hatásukat. Jó megoldás ha vékonyabb rétegben kened fel lefekvés előtt és az arcodon hagyod egész éjszakára. Reggelre a bőröd beszívja az összes hatóanyagot. Feltétlenül mosd le viszont a mélytisztító pakolásokat, mert ezek általában agyagot is tartalmaznak, amely ha hosszú ideig az arcon marad, kiszárítja a bőrt.
Banki adatok: 10400913-86714955-53501005


Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Az aukció vége: 2011-06-25 21:27
. Smink készlet - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

Fontos