2011. június 30., csütörtök

Clean Ballz Mosógolyó újdonság - Jelenlegi ára: 1 290 Ft


Mosógolyó
A Mosógolyó sokoldalú termék. Olyan mosási módot tesz lehetővé, mely alapján nem vagy csak alig szükséges mosópor vagy egyéb mosószer, így a durva mosószerek helyettesítője, kiváltója lehet.
A mosólabdában lévő ásványi anyagokat tartalmazó kerámia golyók természetesen aktiválják a vízmolekulákat, ami lehetővé teszi, hogy azok mélyen bejussanak a ruha anyagába és eltávolítsák a szennyeződéseket. Nagyon erősen szennyezett ruhanemük esetén, illetve pelenkák mosása során is csak kisebb mennyiségű, a szokásos harmadának megfelelő mennyiségű mosószert kell adagolni a mosógolyó mellé. A mosás után a ruhák tiszták és frissek lesznek anélkül, hogy erős tisztítószereket használtunk volna, ezért a kiadásainkat is csökkentheti.
A mosógömb ideális allergiától, ekcémától és kemikáliáktól való érzékenységtől szenvedő emberek számára. Nem használ vegyszereket, hanem ehelyett ionizált oxigént (aktív oxigén) szabadít fel. Ugyanakkor ez a tevékenység anionokat bocsát ki és a vízmolekulák felületi feszültségét csökkentik, illetve azok felületi tevékenységét megnövelik, amely a szennyeződés eltávolításának alapja.
H2O + e- → H+ (hidrogénion) + oh- (hidroxilcsoport-ion)
O2 + e- → O2 - (aktív oxigén)
O2 - + H2 O → OH- + HO2
HO2 + 2H+ → H+ + H2O2 (oxidált víz)
A mikroba ellenesen, szinte minden penészgombát és baktériumot elpusztít, mely a mosógépben található, így ruháink tisztítása sokkal hatékonyabb. A koreai egyetemi mérések alapján az alábbi antibakteriális hatást igazolták: Escherichia coli 99. 5 %, Pseudomonas aeruginosa 96. 5 %, Staphylococcus aureus 99. 5 % csökkenés! A mosógömb egy teljesen környezetbarát termék, amely nem toxikus, színvédő, kényelmes és takarékos, valamint nem károsítja a textíliákat és nem szennyezi a környezetet. Kizárólag a mosógömb használatával is elvégezhető a vegyszermentes mosás, hiszen ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik mint a már meglévő szintetikus mosópor vagy egyéb mosószerek. Az erősen szennyezett ruhaneműknél továbbra is szükséges a vegyszeres előtisztítás vagy a mosáskor a megszokott tisztítószerek egyharmada. Átlagosan számítva körülbelül 70-80 % mosószert és annak költségét takaríthatjuk meg a mosólabdát használva. Mivel a mosógömbben található összetevők eltávolítják a vízben található klór maradványokat, megóvják a ruhaneműt az oxidálódástól és a klór hatására létre jövő színelváltozástól. A ruha anyagát megóvja és megőrzi annak rugalmasságát. Használata garantálja a mosási költségek csökkentését és óvja a test bőrét. A környezetszennyezést is jelentősen csökkenti, melyet az erős mosószerek okoznak. A mosólabda minőségével és funkciójával kapcsolatos eredményeket nemzetközileg elismert intézetek is igazolják, mint például az NSF (National Sanitation Foundation). Az elterjedt mosási módszerektől eltérően a mosógolyó sokkal takarékosabb használatot tesz lehetővé.
Egy mosógolyó 1000 mosáshoz alkalmas, így éveken keresztül használható! Éveken keresztül spórolhat vele!
Kérem, szánjon erre egy pici időt és olvassa el!
Oldalunkon nagyon sokféle Motoros és Autós felszerelést, kiegészítőt talál.
Ezen felül még Kompresszoros kiegészítők és tartozékok is találhatók oldalunkon.
De ha van ideje nézzen körbe mert sok más egyéb dolgot is talál amire lehet nem is gondol és már régóta keresi vagy szeretne venni.
FONTOS!
Posta díj a megadott táblázatban előre utalást követően.
Utánvétel nem postázunk semmi esetben sem!
A Posta díját semmi esetben sem vállaljuk át.
Postázás Kedd és Csütörtök  (Más időben nem tudunk postázni)
Szállítási idők a következők.
Csomag idő garantált 50. 000. Ft-ig biztosítva  1. Nap
Ajánlott levélként 4000. -Ft-ig biztosítva 15. Nap
Személyes átvétel csak a itt megadott időben lehetséges.
Hétfő - Szerda - Péntek  18. 00-tól 20. 00-ig a XVIII. kerületben
Ha megvette termékünket így találja meg és ér el bennünket.
Ha a termékünk megfelel önnek, és megvásárolja, kérem minden esetben ön, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőség valamelyikén.
Elérhetőségünket, ha fix áron vásárolt kb 5. percen belül meg fogja kapni a Vaterától E-mail be, illetve megtalálja az ön oldalán a vásárolt áruk és a kicsi borítékra kattintva, vannak az elérhetőségeink.
KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSÉT ÉS TÜRELMÉT.


Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Az aukció vége: 2011-07-18 03:00
. Clean Ballz Mosógolyó újdonság - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Fontos